2 brașoveni, 1 autorulotă și-o poveste

Meet The Cius. Adică Alexandra și Cosmin Ciucanu (aka Ciucănașii – conform finilor), doi brașoveni de 31 și 30 de ani, abia întorși din prima lor haffentură cu autorulota, deci încă sub influența vacanței pe roți. Motiv pentru care i-am luat la întrebări, în tandem, să ne povestească pe unde au hălăduit, ce i-a mânat, ce i-a bucurat, ce i-a provocat și ce i-a făcut să strâmbe din nas.

Cu autorulota în Slovacia: 7 secrete

Bere sau vin? Natură sau arhitectură? Schi sau hiking? Ce-ar fi să le încerci pe toate în Slovacia, o țară parcă făcută pentru o vacanță cu autorulota, grație șoselelor scenice, munților impunători și prețurilor decente. Din București la Bratislava ai de condus cam 1.000 km, la finalul cărora te poți răsplăti cu zeci de feluri de bere artizanală și somn de voie. Apoi vei fi gata să te bucuri de 7 experiențe “slovable”.

6 destinații magnifice din Balcani

Balcanii sunt desăvărșiți: plini de contradicții, exuberanți, tragici pe alocuri, incredibili de sculpturali, un incubator de frumuseți naturale și istorii nemărturisite. Ba mai mult, sunt aproape și ușor de cucerit cu autorulota. Un “road trip” balcanic te va face să reconsideri ce e cel mai de preț pentru tine, pentru că drumurile te vor purta în locuri de basm, despre care ai auzit vorbindu-se prea puțin.