O lună de miere pe roți, cu Bear și Cola

David și Estera au ambii 23 de ani, sunt proaspăt căsătoriți și chiar și mai proaspăt reîntorși din luna de miere petrecută cu autorulota în România. Aventura lor n-a fost una în doi, pentru că i-au însoțit Cola, un cățel de vreo 9 săptămâni, pasionat de rosul degetelor, și Bear, un ursuleț care întruchipează spiritul de aventură din familia lor. Cei patru ne-au povestit pe unde au fost și ce-au făcut.

2 brașoveni, 1 autorulotă și-o poveste

Meet The Cius. Adică Alexandra și Cosmin Ciucanu (aka Ciucănașii – conform finilor), doi brașoveni de 31 și 30 de ani, abia întorși din prima lor haffentură cu autorulota, deci încă sub influența vacanței pe roți. Motiv pentru care i-am luat la întrebări, în tandem, să ne povestească pe unde au hălăduit, ce i-a mânat, ce i-a bucurat, ce i-a provocat și ce i-a făcut să strâmbe din nas.

Cu autorulota în Slovacia: 7 secrete

Bere sau vin? Natură sau arhitectură? Schi sau hiking? Ce-ar fi să le încerci pe toate în Slovacia, o țară parcă făcută pentru o vacanță cu autorulota, grație șoselelor scenice, munților impunători și prețurilor decente. Din București la Bratislava ai de condus cam 1.000 km, la finalul cărora te poți răsplăti cu zeci de feluri de bere artizanală și somn de voie. Apoi vei fi gata să te bucuri de 7 experiențe “slovable”.