Salveaza parola

head anywhere. find freedom

Incepe aventura cu haff
Rezultatele cautarii

o vacanta pe roti fara griji!

Inchirierea unei rulote sau autorulote prin intermediul marketplace-ului nostru iti ofera
beneficii concrete. Iti ramane doar sa te bucuri de o experienta cu adevarat memorabila.

FARA LIMITA DE KM

Ai libertate totala cand vine vorba de itinerariu si schimbari de destinatii, pentru că nu esti constrans de distanta parcursa.

VEHICULE VERIFICATE

Toate modele listate pe marketplace trec printr-un proces atent de verificare, pentru ca tu si cei dragi sa calatoriti in siguranta.

ASIGURARE INCLUSA

Platforma permite doar listarea rulotelor si autorulotele asigurate conform cerintelor legale. Stai fara griji, esti acoperit!

ECHIPARE COMPLETA

Suport de biciclete? Sau poate un barbecue? Poti alege modelul care vine echipat cu toate dotarile pe care ti le doresti.

e simplu sa inchiriezi

O vacanta pe roti este o aventura propulsata de dor de duca si libertate. Vei intalni oameni minunati si locuri fabuloase. Iar ca totul sa mearga exact cum iti doresti, te ajutam sa alegi ce ti se potriveste din sute de vehicule disponibile.

listeaza-ti vehiculul

Detii una sau mai multe rulote/autorulote si esti interesat sa o oferi spre inchiriere clientilor locali si internationali? Alatura-te comunitatii noastre, devino partener de inchiriere pe marketplace si suplimenteaza-ti veniturile simplu si rapid.

povestiri si itinerarii cu autorulota

O lună de miere pe roți, cu Bear și Cola
O lună de miere pe roți, cu Bear și...
David și Estera au ambii 23 de ani, sunt proaspăt căsătoriți și chiar și mai proaspăt reîntorși din luna de miere petrecută cu autorulota în ...
Cum au cucerit Elveția un teckel și o autorulotă
Cum au cucerit Elveția un teckel și...
Faceți cunoștință cu ușchitul trio care a cucerit Elveția cu autorulota: Ștefania (aka Andreea Soos, 25 ani), Laurențiu Cocoș (25 ani) și Gracey (aka teckel ...
Wild camping solo prin 8 țări
Wild camping solo prin 8 țări
Mihai Merișanu (bio pe scurt: programator, 31 ani) numai ce a bifat o călătorie solo cu autorulota prin 8 țări. Și-a făcut plinul la wild ...

adaugate recent