Salveaza parola

sa inceapa vacanta pe roti!

Incepe aventura cu haff
Rezultatele cautarii

avantajele inchirierii de pe marketplace

Ai de unde alege

Poti să compari si sa alegi din sute de modele de rulote si autorulote din toata tara, cu tarife diverse.

Fara limita de km

Ai libertate totala cand vine vorba de itinerariu si schimbari de destinatii, pentru că nu esti constrans de distanta parcursa.

Vehicule verificate

Toate modele listate pe marketplace trec printr-un proces atent de verificare, pentru ca tu si cei dragi sa calatoriti in siguranta.

Asigurare inclusa

Platforma permite doar listarea rulotelor si autorulotele asigurate conform cerintelor legale. Stai fara griji, esti acoperit!

Echipare completa

Suport de biciclete? Sau poate un barbecue? Poti alege modelul care vine echipat cu toate dotarile pe care ti le doresti.

Asistenta permanenta

Platforma te asista 24/7 pentru solutionarea rapida a problemelor care pot interveni in procesul de inchiriere.

1-2-3, si esti gata de drum!

1. CAUTI SI ALEGI

Decizi din ce localitate si in ce perioada vrei sa inchiriezi si incepi cautarea. Ulterior, vei avea la dispozitie filtre suplimentare (nr. paturi, pet-friendly etc.), pentru a-ti usura decizia.

2. SOLICITI REZERVAREA

Cand te-ai decis, soliciti rezervarea vehiculului. Va trebui sa te inregistrezi pe platforma, pentru a finaliza procesul de inchiriere. Procedura este foarte simpla.

3. ACHITI SI PORNESTI

Dupa confirmarea rezervarii de catre proprietarul vehiculului, achiti 30% din costul inchirierii. Diferenta (70%) trebuie achitata cu max. 30 de zile înainte de plecare.

intrebari frecvente

Puteti inchiria rulote, autorulote sau campervan-uri. Toate vehiculele, indiferent de anul de fabricatie, se afla in stare buna de functionare si corespund standardelor tehnice.

Toate vehiculele listate au asigurarea obligatorie RCA. Unele dintre modele beneficiaza si de asigurare Casco, care este optionala, decizia apartinand proprietarului. Daca doriti sa inchiriati un vehicul cu asigurare Casco, va recomandam sa verificati cu proprietarul daca modelul ales beneficiaza de Casco.

Odata ce proprietarul vehiculului ales de dvs. va confirma disponibilitatea pentru rezervare, veti achita un avans de 30% din costul inchirierii. Diferenta (70%) se va incasa cu maximum 30 de zile inainte de preluarea rulotei/autorulotei. In cazul achitarii garantiei sau pachetelor suplimentare de asigurare, acestea se vor incasa fie in momentul rezervarii, fie cu maximum 10 zile inainte de preluare. Accesul la comunicarea directa (via chat platforma) cu proprietarul vehicului pe care l-ati rezervat va este oferit dupa achitarea avansului.

In cazul anularii rezervarii, avansul de 30% din costul inchirierii va fi retinut cu titlu de penalizare.

Proprietarul vehiculului se obliga sa listeze in mod corect vehiculul pe platforma de inchiriere, sa administreze corespunzator calendarul de rezervari si solicitarea dumneavoastra de rezervare, sa raspunda in timp util solicitarilor dumnevoastra si sa pregateasca vehiculul de predare in ziua agreata cu dumneavoastra.

Proprietarul vehiculului stabileste toate conditiile de inchiriere, precum si regulile de utilizare a vehiculului (ex.: accepta sau nu animale, fumatul este sau nu permis etc.). In cazul in care, dupa confirmarea rezervarii, sunteti interesati de anumite conditii/echipari/dotari sau daca aveti cerinte speciale, va recomandam sa informati din timp proprietarul prin intermediul chat-ului disponibil in contul dumneavoastra din platforma.

Platforma nu impune un minim, insa proprietarul are dreptul de a stabili un numar minim de nopti de inchiriere.

Preluarea/predarea se va face direct de catre dumneavoastra, in locul stabilit impreuna cu proprietarul vehiculului (la adresa proprietarului sau la o alta adresa stabilita de comun acord in prealabil).

Platforma nu impune, insa recomanda un minim de echipare care include: veranda, suport de biciclete, masa de camping si scaune, consumabile. In functie de disponibilul proprietarului, va pot fi oferite si alte echipamente, contra cost.

mai ai intrebari? te ajutam cu drag

SCRIE-NE LA contact@haff.ro SAU SUNA LA 0748150015