Salveaza parola

alatura-te comunitatii

Incepe aventura cu haff
Rezultatele cautarii

avantajele listarii pe marketplace

Retea consolidata de clienti

Listarea iti ofera acces la o retea extinsa de clienti locali si internationali. Poti colabora inclusiv cu tour operatori globali.

Listare 100% gratuita

Platforma incaseaza un comision de administrare doar pentru inchirierile confirmate, odata ce plata a fost efectuata de client.

Promovare asigurata

Noi investim in promovarea eficienta a inchirierilor de rulote si autorulote, astfel ca tu ai zero costuri de marketing.

Ai control total

Tu stabilesti tariful de inchiriere, perioadele disponibile, perioada minima de inchiriere, echiparile si dotarile speciale.

Administrare facila

E foarte simplu sa-ti administrezi listarea, sa modifici perioadele disponibile si pretul. Poti delista vehiculul oricand doresti.

Asistenta permanenta

Platforma te asista 24/7 pentru solutionarea rapida a problemelor care pot interveni in procesul de inchiriere.

1-2-3, gata prima inchiriere!

1. NE CONTACTEZI

Dai click pe butonul portocaliu de mai jos si completezi formularul prin care iti exprimi intentia de a deveni partener de inchiriere pe marketplace.

2. ITI CREAM CONT

Dupa ce primim cererea ta, te contactam pentru a agrea termenii si conditiile parteneriatului si iti cream cont pe platforma. Vei primi username si parola pe e-mail.

3. LISTEZI VEHICULUL

Te autentifici pe platforma, iti editezi profilul si faci prima listare: incarci poze, completezi detalii despre vehiculul, stabilesti preturile si perioadele disponibile.

intrebari frecvente

Puteti lista rulote, autorulote sau campervan-uri, indiferent de anul de fabricatie, cu conditia ca vehiculul sa se afle in stare buna de functionare si sa corespunda din punct de vedere tehnic.

Asigurare RCA este obligatorie. Asigurarea Casco este optionala, dar recomandata. Daca nu detineti asigurare Casco, aceasta se poate intocmi cu partenerul de asigurare al haff, cu conditii preferentiale.

In momentul rezervarii prin platforma noastra, clientul achita un avans, care va fi transferat imediat catre dumneavoastra. Diferenta se va incasa cu cel mult 30 zile inainte de preluarea rulotei/autorulotei. In cazul achitarii garantiei sau pachetelor suplimentare de asigurare, acestea se vor incasa fie in momentul rezervarii, fie cu maximum 10 zile inainte de preluare.

In cazul anularii rezervarii, sunteti indreptati la retinerea avansului incasat cu titlu de penalizare.

Trebuie sa listati in mod corect vehiculul pe platforma de inchiriere, sa administrati corespunzator calendarul de rezervari, sa raspundeti in timp util solicitarilor de inchiriere si sa pregatiti vehiculul de predare in ziua agreata cu clientul.

Ca partener de inchiriere, beneficiati de urmatoarele drepturi: de a fi listat sau delistat de pe platforma de inchiriere oricand doriti; de a incasa sumele cuvenite rezervarilor direct de la client; de a stabili conditiile si tarifele de inchiriere; de a avea acces liber si nepreferential la ofertarea vehiculului catre intreaga retea de clienti locali si internationali.

Dumneavoastra stabiliti toate conditiile de inchiriere. In cazul in care sunteti interesati de anumite optimizari (de ex.: de tarif, de grad de ocupare etc.), haff va poate sugera anumite tactici si abordari specifice domeniului de inchirieri rulote si autorulote.

Nu, insa in anumite perioade din an se recomanda un numar minim de nopti de inchiriere.

Preluarea/predarea se va face direct de catre dumneavoastra, in locul stabilit impreuna cu clientul (la adresa dumneavoastra sau la o alta adresa stabilita de comun acord in prealabil).

Se recomanda un minim de echipare care include: veranda, suport de biciclete, masa de camping si scaune, consumabile. In functie de disponibilul dumneavoastra, puteti oferi si alte echipamente, contra cost.

mai ai intrebari? te ajutam cu drag

SCRIE-NE LA marketplace@haff.ro SAU SUNA LA 0748150015