DESCOPERA

o zona plina de minunatii: Bucovina cu ale ei manastiri pictate, unice in lume, si Maramuresul, taramul bisericilor de lemn, al traditiilor vii, al oamenilor cu pasiune pentru frumosul creat cu mana lor.

DETALII

EXPLOREAZA

tara celor 4 milenii de marturii istorice, pentru frumusetile ecleziastice, bucataria traditionala, plajele perfecte si cele peste 250 de zile insorite in fiecare an.

 

DETALII

ALEGE

cu al sau lungul sir de insule magnifice, vestigiile romane impresionate, vinurile excelente si mix-ul imbatabil de munte si mare.

 

DETALII

SAVUREAZA

si ale ei delicii culinare, vinurile renumite, lanurile parfumate de lavanda, drumurile pitoresti, arhitectura eclectica si bucuria de trai din plin.

 

DETALII

BUCURA-TE DE

dar alege un traseu “mai altfel”, care te va purta din Venetia pana in Toscana, trecand prin superbii Dolomiti, cu opriere in micul si cochetul San Marino.

 

DETALII

CUTREIERA

si fii pregatit pentru sosele impecabile si plate, numeroase restaurante cu stele Michelin, castele dichisite, arhitectura moderna inedita, rezervatii naturale spectaculoase si o superba coasta stancoasa, demna de povestile lui Andersen.

DETALII

COLINDA

preferabil in miez de iarna, cand intreaga tara devin un taram de poveste imaculat, cu partii de vis, targuri de cadouri si concerte de muzica clasica pe gustul lui Mozart.

 

DETALII

CUCERESTE

incepand cu cosmopolita capitala, numeroasele parcuri naturale, miile de lacuri, padurile vaste si bucataria traditionala greu de descris, dar imposibil de uitat.

 

DETALII

CUTREIERA

in miez de toamna, cand poti sa te scalzi in Aurora Borealis, dar sa te si bucuri de tot felul de activitati in aer liber fara sa-ti inghete nasul. In plus, padurile finlandeze sunt o minunatie cromatica in septembrie, in special.

DETALII