Ai 50% reducere* la orice închiriere de min. 7 nopți!

Reducerea se aplică în perioada 01 septembrie 2019 – 15 iunie 2020 (se aplică la tarifele în vigoare pentru sezonul standard), în limita stocului disponibil. Reducerea nu se cumulează cu alte eventuale promoții sau discounturi pentru închiriere. Pentru detalii, vă invităm să completați formularul de mai jos.

VERIFICA TARIFE SI DISPONIBILITATE

Loading

IDEI DE AVENTURI CU AUTORULOTA

5 oct. 2019 – 24 nov. 2019: FESTIVALUL TRUFELOR ALBE / ITALIA
Ești un foodie dependent de trufe albe? Ia haff-ul și du-ți papilele gustative la răsfăț în Alba, orășelul din Piemont legendar pentru Festivalul Trufelor Albe. Vei putea cumpără trufe la prețuri imbatabile și te ve delecta cu cele mai delicioase paste preparate cu același ingredient prețios.
noiembrie 2019: AVENTURĂ MAURĂ LA ALHAMBRA / SPANIA
Noiembrie e cea mai bună lună să vizitezi Granada: nu tu caniculă, nu tu praf, plus șanse de zăpadă pe vârfurile muntoase care încadrează minunăția maură numită Palatul Alhambra. Andaluzia e superbă în această perioadă, pentru că valurile de turiști s-au potolit, iar zona e tihnită și șoselele se întind frumos, precum liniile în palmă. Drum bun!
nov. 2019: ÎNTÂLNIRE CU BALENELE LA CERCUL POLAR / NORVEGIA
Pornește cu haff într-o călătorie de suflet, dincolo de Cercul Polar, să te întâlnești cu Aurora Borealis și prietenele ei de noiembrie: balenele cu cocoașă. Dacă ești foarte norocos, e posibil să apară și niște balene orca. Punctul de întâlnire: orășeulul Tromso din Norvegia.
15 nov.-30 dec. 2019: TÂRGUL DE CRĂCIUN LISEBERG / SUEDIA
5 milioane de luminițe, 700 de brazi împodobiți, porcușori de marțipan, hering marinat, cadouri fistichii = cel mai adorabil târg de Crăciun din Scandinavia, organizat în parcul de distracții Liseberg din Göteborg. haff merge cu tine!
30 oct.-3 nov. 2019: SALON DU CHOCOLAT / FRANTA
Să zicem că autorulota din imagine e plină cu cioco-minunății: praline, trufe, macaroons, cupcakes. De câte zile pe drum crezi că ai avea nevoie să le dai gata? Mergi cu haff la Salon du Chocolat ca să răspunzi pe testate. Verifică-ți totuși glicemia înainte…
12-31 oct. 2019: HALLOWEEN LA LEGOLAND / GERMANIA
Propunere de vacanță înfiorător de faină pentru cei mici: Halloween la Legoland! (Günzburg, 12-31 oct. 2019). Parcul de distracții a pregătit un program special pentru iubitorii de stafii și alte asemenea creaturi puse pe șotii. Așa că hai să bântui cu haff pe șoselele către Germania.
25-27 oct. 2019: FESTIVALUL ȘOFRANULUI / SPANIA
Festivalul Florii de Șofran e unul din secretele Spaniei. Are loc în Consuegra, între 25-27 octombrie, și te așteaptă cu întinderi nesfârșite de flori mov și cea mai bună paella din lume. haff merge cu tine!
13 oct. 2019: FESTIVALUL MERELOR / ITALIA
Cea mai mare livadă de meri din Europa te invită cu autorulota haff la Festivalul Merelor, pe 13 octombrie! Nebunia (presărată cu ștrudele) are loc în Naz-Sciaves, în Tirolul de Sud.