FLOTE
DE INCHIRIERE

Sunteti persoana juridica interesata de infiintarea unei flote de inchiriere autorulote/rulote?

haff Premium Campers (www.haff.ro) va ofera, prin intermediul producatorilor europeni pe care ii reprezinta in Romania, acces foarte competitiv din punct de vedere al costurilor si know-how-ului, in vederea infiintarii si operarii profitabile a unei flote de inchirieri.

ATENTIE

PROGRAMUL “haff: FLOTE DE INCHIRIERE”

se adreseaza doar persoanelor juridice interesate de dezvoltarea unei flote de:

– minimum 2 autorulote / rulote – modele 2019
– din gamele: economica, medie sau inalta

AVANTAJELE COLABORARII CU HAFF.RO

• haff monitorizeaza, in primele 24 luni, evolutia activitatii partenerilor de inchiriere, pentru a asigura atat dezvoltarea pe termen lung a activitatii acestora, cat si cresterea organica a sectorului de inchirieri din Romania.

• haff redirectioneaza rezervari proprii, contra comision, in vederea ocuparii optime a flotelor partenerilor sai;

• haff ofera acces preferential, din punct de vedere al costurilor si rapiditatii, la piese de schimb si service prin intermediul propriei structuri la nivel national;

• haff faciliteaza accesul la diverse surse de finantare (leasing sau credit);

• haff ofera vehicul de schimb pe perioada reparatiilor, in cazul stationarii indelungate in service (pentru a evita pierderi de rezervari);

• haff este singura companie din Europa de Est care detine propriile mijloace de transport specializate pentru rulote si autorulote, de ultima generatie, asigurand livrarea vehiculelor la timp si in perfecta stare.

SITE INCHIRIERI

hai intr-o aventura

cu AUTORULOTA

 

haff.ro/inchirieri

 

hai intr-o aventura

cu AUTORULOTA

 

haff.ro/inchirieri

 

DE CE INFIINTAREA UNEI FLOTE DE INCHIRIERI?

• In Romania, turismul cu autorulota/rulota a inceput sa prinda contur in 2014, odata cu infiintarea, in Brasov, a primei flote de inchiriere (cu 2 autorulote) de catre haff.ro. Astazi, la 5 ani de la infiintare, flota noastra de inchiriere include 120 de autorulote premium, urmand ca in 2020 sa fie extinsa la 200 de unitati.

• Conform propriilor estimari (rezervari refuzate in perioadele de sezon), in 2018, necesarul de autorulote pe piata inchirierilor din Romania a fost de aprox. 9.000 unitati. Estimarea se modifica anual (crestere), pe masura ce publicul din Romania descopera avantajele acestui tip de turism.

• Cererea interna, coroborata cu tendinta de aliniere la media europeana, va asigura cresterea acestui sector economic in urmatorii 7-10 ani intr-un ritm exploziv. Drept dovada: aparitia lunara a noi firme de inchiriere in Romania, dezvoltate de catre haff sau independent.

• Oferta actuala de inchiriere pe piata din Romania este insuficienta, ceea ce conduce la necesitatea infiintarii a numeroase flote de inchiriere de autorulote si rulote.

 

Pentru o analiza detaliata a posibilitatilor dumneavoastra de dezvoltare a unei flote de inchiriere si a randamentului financiar, este necesara o intrevedere la una din filialele haff (pe baza de programare).
CONTACT PROGRAMARI:

Florin Hrituliac
+4 0748 150 015 / contact@haff.ro